Alla inlägg under januari 2011

Av Karlsson - 3 januari 2011 20:34

 

På lördagskvällen var vi ute och åt på Hollywood cafe


   Sötisar


   De hade en bil inne i restaurangen. God mat och trevligt sällskap :)


   På söndagen var i Atlantic City

Board walken i AC


    

Jag och Gustav framför den stora julgranen inne i casinot Ceasar.


   På söndagen åkte jag, m och g med Fran och Joanne för att titta på en "ljusshow" men den var tyvärr stängd på söndagar så vi tog en runda i ett annat villaområde istället.       Amerikanare tycker om att lysa upp sina ljus.


   På måndagskvällen var vi på Hockey. Flyers- Panthers      Pat, Joanne, Fran och Gustav! Big Flyers fans!


/Sofia

Av Karlsson - 3 januari 2011 15:05

   De fina pepparkakorna som jag och barnen bakade   M och S dekorerade även några andra kakor. R jobbade flitigt med pepparkakorna


  Vårt fina pepparkakshus


  Jag och barnen hjälptes åt


   Så vackert!


   Jag och kidsen åkte till parken för att åka pulka efter vi lämnat M och G vid tåget.


   :)


/Sofia

Av Karlsson - 3 januari 2011 01:57

Jag och Thozi åkte i eftermiddags till Cherry hill mall för att köpa löparskor till mig. Vi började med en mycket god middag på Season 52. Jag tog en BBQ Chicken salad. Efter att ha tagit två tuggor upptäckte jag en paprika med klistermärke på. Jag sa till vår servetris så hon tog med talriken tillbaka till köket och bad så mycket om ursäkt, en liten stund senare kom den snygga köks chefen ut och bad så mycket om ursäkt och efter det kom även Restaurang chefen ut och bad om ursäkt och sa att de skulle dra av min mat från notan. Efter några minuter kommer en ny talrik ut med ny sallad, denna gången hade de glömt de rostade pumpakärnorna så jag bad servitrisen om dem. Maten var super god.


   Min mat


   När vi ätit upp och smält maten en stund kom servitrisen med en bricka med de olika efterrätterna som de erbjöd. Fanns nog 10 olika att välja mellan, vi bestämde oss för dessa fyra. På första plats kommer den med en citrunskiva på, en mycket fräsh smak, på andra plats kommer den mörkbruna(choklad mousse och någon chokladkaka), tredje plats, den med pepparkak på, och sist kommer den som står bredvid den med choklad. Den skulle vara caramel och det smakade den också, men alldeles för söt för min smak. Min nota var mycket bra, behövde ju inte betala för maten, så hade bara två shotglas på min betalning, dock gav jag dem dricks för den bra servicen. Det var en mycket underhållande middag. Många goda skratt, god mat, god efterrätt och bra ögongodis :)


När vi kom in till alla affärer igen började jakten efter en bra skoaffär. Jag hittade ett par super snygga boots, dock ett par vinterskor, hade jag hittat dem för en månad sedan så hade jag köpt dem utan att tänka efter men nu när vintern nästan är över här så kände jag att jag inte hade plats för dem i resväskan så vi gick vidare. Vi kom inte långt innan jag blev stoppad av en kille som sålde ansiktsprodukter. Med sina ögon och hans ord fick han mig att köpa det han sålde. Jag fick dock mycket bra rabatt. Ska prova det i två veckor och om det inte fungerar så ska jag gå tillbaka. Ansiktstvätten ska ta bort den döda huden och rensa porerna i ansiktet. Jag hoppas att den fungerar :)


Eftersom tiden sprang iväg på restaurangen och hos försäljarna så lämnade vi Cherry hill mall utan löparskor men med många härliga skratt. Vilken eftermiddag, precis vad jag behövde. Finns inget att klaga på denna dagen. Skön power walk i morse, även fast det regnade, trevlig skype-date och en toppen eftermiddag/kväll med Thozi. Skypade även en runda med Emma(i ocean city) ikväll, vi kom fram till en hel del, nonnor? mja vi får väl se vad det blir med det, men jag håller med om att vi har ett mycket annorlunda jobb. Med annorlunda menar jag på det sättet som vi använer annorlunda i vår familj hemma i Sverige. Nej, nu är det snart dags för att sova. Imorgon börjat allvaret igen, klockan ringer 6.10 am.


/Sofia

Av Karlsson - 1 januari 2011 02:45

Ja då var det ett nytt år, 2011. Känns lite konstigt att det var ett nytt år hemma i Sverige före det var här, men ännu konstigare att det inte är nytt år hos Andrea i Seattle eller Elin i SF ännu.


Klockan är halv tre i Mantua, New Jersey just nu. Vaknade för en liten stund sedan av att lillen frågade efter mamma, men hon var inte hemkommen än, inte så konstigt kanske nyårsafton. Men jag skickade iväg ett sms till henne och hon var på sin väg hem så när lillen fick veta det så somnade han om igen. 


Nu är det även dags för mig att sova några timmar till innan det är dags att gå upp och jobba. Det var verkligen en annorlunda nyår, jag och kidsen satt uppe och väntade på att klockan skulle bli tolv. R somnade dock i soffan vid elva, men flickorna höll sig vakna framför Disney Chanal. Jag skulle också lätt kunnat somna i soffan, men det kunde jag ju inte göra. De visade live från NY när de räknade ner till det nya året och sedan gick vi till kojs. Jag hoppas att ni alla hade en toppen kväll!


/Sofia

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards