Alla inlägg den 25 januari 2011

Av Karlsson - 25 januari 2011 17:04


Såg denna videon på aftonbladet för några dagar sedan och fastnade, låten är mycket bra om jag själv får säga. Men jag verkar inte vara ensam om att tycka om den i alla fall. 


Idag har jag varit 162 dagar i USA och det är 18 dagar tills jag flyttar till SF. :)


/Sofia

Av Karlsson - 25 januari 2011 03:32

Som sagt idag är det 19 dagar tills jag flyttar till västkusten. Jag bara längtar. Bra 2 måndagar kvar. 


Hade en toppen helg i Avalon. Lördagen har ni fått höra om och söndagen var lika bra. Vaknade i den stora sköna sängen vid åtta innan klockan ringde, skönt att varken vakna av klockan eller skrikande barn. Låg kvar och mös i sängen tills det var ungefär 2min kvar till frukost, gick då upp tog på mig lite kläder och gick ner. Det var ingen jätte stor frukost, alldeles lagom, färsk frukt, te(kaffe), apelsin juice, yoghurt, flingor, någon kaka och så fick man beställa hur man ville ha sitt ägg, jag tog scramble egg. Mycket god frukost :) Har nog inte ätit så mycket till frukost på mycket länge, men jag stod mig också hela dagen på det. Jag gick sedan upp för att ta en dusch innan jag skulle checka ut vid elva. Men när jag kommer ner och ska checka ut och betala så säger hon till mig att jag gärna fick stanna och ta det lugnt i rummet. Så jag betalade henne och gick upp och lämnade mina väskor i lägenheten igen.


Jag tog mig sedan en lång promenad(2 timmar), började på 30 st och bestämde mig för att gå till 80 st, men när jag kom dit så ville jag se något som låg lite längre bort så gick till 81 st. Gick sedan tillbaka, försökte se om jag kunde hitta någon affär eller något så jag kunde köpa en macka men hittade inget så det blev jordgubbar och mango till lunch, gjorde inte så mycket eftersom jag fortfarande var ganska mätt på frukosten. När jag kom tillbaka till lägenheten tittade jag lite tv och sedan la jag mig i sängen för en liten nap innan jag skulle köra tillbaka. Vid fyra styrde jag bilen till Mantua. 


Idag har varit en vanlig arbetsdag. Jobbade morgonen, körde barnen till skolan för det var så kallt, -13. När jag kom tillbaka satte jag mig i sängen under täcket, det är det värsta jag kan göra, för det är så svårt att komma upp sedan, men bestämde mig för att ta en liten nap innan jag skulle träna. Idag fick det bli på BAs maskin, började att titta på "Slumdog millionaire" medan jag tränade. Bra men lite hemsk. I eftermiddag har vi inte gjort så mycket, R var hos grannen och lekte sedan hämtade jag flickorna, lagade mat och gjorde läxor. Ikväll tog jag en promenad till Shop rite, åt sista knäckebröden till frukost idag så var och köpte nya, köpte även lite äpple och te. 


Har idag inte ätit något som innehållet socker. Jag förstår verkligen de som försöker sluta röka hur svårt det är för fy fan, det är inte lätt att vara sockerberoende. Känner mig ju konstig i både huvudet och kroppen. Men som sagt det är väl jobbigast de första dagarna bara, så får hålla ut! Go Go Sofia! Beachen 2011! 


/Sofia


Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards