Alla inlägg den 14 januari 2011

Av Karlsson - 14 januari 2011 15:08

Varför gör kiwin att mjölken skär sig när jag har den i gröten? Det ser så mindre gott ut.

Ja idag blev det åter havregrynsgröt till frukost, idag piffade jag till gröten med en kiwi. Mycket mumsigt. Jag ska försöka att komma igång med bra frukost nu, det är så lätt att bara äta flingor på morgonen annars när jag jobbar, men att koka gröt tar ju inte så lång tid egentligen och gröt är så mycket nyttigare än flingorna. 


Idag ska jag vara lite effektivare än vad jag var igår, men dock hade jag en anledning igår men idag ska den inte få hindra mig, en pilla och så är jag fit för fajt! Rummet ska bli städat, jag tänkte jag skulle gå igenom Rs byrå, min packning(ja jag har packat redan), ta en långpromenad, gå till posten och kanske åka till ett mall om tiden räcker till(behöver ett nytt usb-minne och ett par jeans).


Det blev varken PW eller BB igårkväll, tog en lång varm dusch istället och pratade med Elin och avslutade kvällen med Lotta på Bråkmakargatan och Berts dagbok.


Nej, nu är det dags att sätta igång! 


/Sofia

Av Karlsson - 14 januari 2011 01:32

En andra PW eller köra till BB och köpa ett USB-minne? Jag behöver verkligen ett nytt usb-minne men en promenad lockar också.

Men tror att det får bli en tur till BB, kan ju alltid ta en kvällspromenad innan jag ska lägga mig som jag gjorde igår, inte konstigt att jag somnade så gott igår.


/Sofia

Av Karlsson - 14 januari 2011 00:44

Har precis avslutat mitt första samtal med pappan i familjen som jag är matchad med. Jag tycker nog att det gick rätt bra. När jag pratade med honom kunde jag se min pappa lite och det ska ni tolka som positivt, för jag älskar min pappa jätte mycket och tycker att han gjort/gör ett bra jobb som pappa, även om jag har blivit arg på han någon gång och han på mig, men det blir väl alla. Jag vet ju dock inte vad han tycker riktigt, men jag tycker att de har bra värderingar om hur man uppfostrar barn osv. 


Där var några saker till som jag skulle frågat men som jag glömde, blev så nervös när han ringde.(finns ju ingen pappa i detta hushållet, så inte haft någon diskussion med en värdpappa förut)


Det är dock bestämt att Elin, en mycket snäll vän till mig som inte bor så långt ifrån familjen ska åka dit och hälsa på dem en dag så får hon träffa dem och se hur de är och hur de bor så hon kan ge mig lite information. Familjen får även chans till att fråga henne lite frågor om mig, jag hoppas jag varit snäll ;)


Pappan avslutade samtalet med att säga att han såg framemot att träffa mig. Betyder det att de vill att jag ska komma?


Nej, nu ska jag gå och ringa mampa, lovade att ringa när jag pratat med han.


/Sofia 

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards