Alla inlägg den 20 januari 2011

Av Karlsson - 20 januari 2011 12:43

Hej kära läsare!

Idag är en glädjens dag för mig, eller det var väl igår först. Det är nämligen så att jag fick ett mejl av Program Directorn i San Francisco igår. Hon hade provat att ringa mig men jag hade glömt telefonen på rummet när jag gick ner för att jobba, när jag provade att ringa tillbaka så hade kontoret såklart stängt, fick lite smått panik men när jag hörde på voicemailen att hon hade skickat mejl också så kändes det okej. Dock lyssnade jag på det meddelandet när vi var på Rs brottningsträning, så fick vänta med att läsa det tills jag kom hem. Väl hemma skickade jag barnen i duschen och startade datorn, kunde inte hålla mig längre. Mejlet innehöll bra information.


Hi,

I think you have been speaking with ...... family in CA. They really like you and I was wondering how you feel about them. Do you want to be their next Au Pair? If so when would you be able to travel to CA?


Jag blev verkligen kalas glad när jag fick detta mejlet. Jag svarade direkt att jag var intresserad och att jag jätte gärna ville bli deras nästa au pair. Svaret på nästa fråga blev, kanske den 12 feb men var ju tvungen att höra med BA först. Så imorse hörde jag med henne, men hon var skeptisk till om jag kunde lämna då eftersom hennes nya au pair inte kunde komma först den 18 feb. Men jag har ju skrivit på pappret om att stanna till mitten på februari så jag skickade ett mejl till min Program Director och hörde med henne, för hon sa till mig förra veckan att jag kunde åka till min nya familj även om min nuvarande familjs nya au pair inte kommit men hon sa nu att det inte var jag som bestämde när jag kunde åka utan hon, min nya PD, BA och Kailey(Kailey är min blivande hostmom). Så jag skulle lita på dem att det blev bra, jag kände först inte att jag vågade lita på dem riktigt, men jag kunde ju inget mer göra. Jag svarade istället på mejlet jag fått av Kailey kvällen innan och skrev där att jag gärna kom helgen 12-13 eftersom jag är sugen på att ta en kurs som startar andra veckan i februari, så kommer jag den helgen så missar jag bara första veckan. Sedan fick jag ett mejl av PDn i SF igen där hon säger att det ser ut som att jag kan komma till familjen helgen 12-13, att hon håller på att titta på flyg till mig och ska höra av sig imorgon så jag kan godkänna tiderna. Blev så himla glad och excited när det kom. Kände att nu blir det den helgen.


Jag fick ikväll ett mejl av Kailey där det står att jag måste antingen komma helgen 12-13 eller efter den 27 för de ska åka iväg och åka skidor i Tahoe som var planerat sedan innan. De ska åka dit den 18 feb och de vill gärna att jag följer med. Jag svarade att jag gärna följde med dem. Vi har ikväll skickat lite sms och jag skrev att jag inte hade några kläder till det, men att jag kanske skulle ha tid att köpa det när jag kommer men jag fick då som svar att det skulle hon fixa, hon hade en extra jacka, mössa och vantar men byxor skulle hon fixa, men det fick nog vänta tills jag kom eftersom hon inte visste min storlek. Så himla söt, om man kan vara "kär" i sin värdmamma redan innan man träffat henne så är jag det i så fall. haha. 


Var på så himla bra humör men när jag sedan pratar med BA igen så sänktes mitt humör för då säger hon att jag inte kan lämna före den 17feb och att min lcc har sagt det. Varför har ingen gett mig den informationen. Så nu vet jag inte längre om jag kommer att kunna följa med familjen till Tahoe och om jag inte kan det så kan jag ju inte komma först 27 och vad ska jag göra här till den 27? BAs nya au pair kommer ju den 18, vi kan ju inte båda jobba här. Jag känner mig så förvirrad, känner mig som en dålig au pair för att jag vill lämna detta huset innan de fått sin nya au pair men känner på samma gång att jag vill lämna jag skrev på för 6 veckor, mitten på feb och inte längre. Jag kunde sagt att jag ville gå i rematch och ha mina två veckor som alla andra har som är i rematch, men jag erbjöd mig att stanna till mid feb för att hjälpa BA. Men men, finns inte mycket jag kan göra, bara att vänta.


Att humöret kan vända på en femöring det är ju inte klokt. 


Nu är det nog bäst att jag lägger mig, behöver ha all energi jag kan få imorgon, barnens skola kommer antagligen att öppna senare pga att det ska komma 2-4 inshes snö inatt och det kan även leda till att R inte har någon skola alls imorgon, som i tisdags. 


Sweet dreams!


/Sofia

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards