Alla inlägg den 9 juli 2011

Av Karlsson - 9 juli 2011 22:42

Det är så härligt med helg spciellt när man har humöret och energin på topp. Jag bara sprutar av energi just nu. Musiken ljuder ur min lilla rosa och jag vill bara dansa rundor. 


Kom precis tillbaks efter en helt underbar löprunda runt phoenix lake. Hade så mycket energi så kändes som jag bara flög fram, förstår ni hur skönt det kändes eller? 


Jobbade imorse, inte så jobbigt kan jag inte påstå, gjorde frukost till kidsen, diskade undan och sedan satt jag och bredvid poolen när G och hennes kompis badade i 1½ timme. De tyckte nog att jag var lite tråkig att jag inte badade men kände inte alls för det idag, men jag kan ju säga att det slutade med att mina shorts var dyblöta när vi lämnade poolen. G är så himla söt och kommer med så söta kommentarer. Jag hade inte bytt om till bikini helt utan hade bara överdelen och hade trosor och shorts nertill, så när G frågar om jag inte kan bada så säger jag att jag inte har bikini på mig och då svarar hon att jag kan bada i trosor, "We promise not to laugh at you". 


Tidigare i veckan, G hade köpt en ny barbie förra helgen, så hon kom glatt och visade mig den och den var väldigt fin, och då säger hon att jag och barbien är lika, förutom mina prickar på kinden. (Jag tar det som en komplimang ändå, även jag om är otroligt trött på mina "prickar".) 


Nej, nu är det dags att hoppa i duschen innan Sara och Cecilia kommer hit. Vi ska ut på lite äventyr idag, blir nog en trip upp till Point reyers. I will let you know later. :)


xoxo Sofia

Av Karlsson - 9 juli 2011 19:09

Veckan har rullat på snabbt.

I måndags jobbade jag bara morgon och förmiddag fick sedan ledigt eftersom det var 4th of july, USAs nationaldag. Vi gjorde inte så mkt när jag jobbade men när jag slutat åkte jag till vilde en runda innan vi åkte hem till mig för lite pool mys, Cecilia joinade också. På kvällen grillade vi hemma hos vilde då även Emma, Sara, Elli och Serina medverkade. Vi hade midsommar känslor och det var så mysigt. Senare var det dags för att titta på fyrverkeri, så liggandes på en filt skådade vi raketerna, underlig känsla, som nyår fast det var varmt.


I tisdags, hmm vad gjorde jag då? Kommer inte ihåg faktiskt. Jobbade iaf, morgon och kväll.


I onsdags jobbade jag morgon och åkte sedan med vilde och drew till en park där han lekte och vi låg på en filt. :) livet är bra ibland. Jag tog sedan en hike innan det var dags att jobba kväll igen. Jag och kidsen spelade basket och fotboll tills det car sängdags. När det var läggdags läste jag för g och sedan för j, myspys. Vilde var hos mig och vi såg en film när alla barnen var i säng, hall pass.


Torsdag, beachday som ni har läst om i det förra inlägget.


Igår, fredag. Jobbade mellan 8-1pm. Gjorde frukost, lekte, handlade mat, plockade upp Z och två kompisar från baseball, lekte mer, lagade lunch och avslutade med rittävling med j och g. Jag tog sedan cyckeln för att cyckla dit vi var förra fredagen på hike. Jag cycklade och cycklade, riktigt branta backar men efter ett tag så gav jag upp kändes som jag var fel på det kom inte ihåg att vi körde i sådana backar förra gången, Dick åkte vi bil dir då och det car k som körde. Så jag bestämde mig för att cyckla en runda ist och på vägen hem stannade jag vid trappan och sprang där lite. Efter en välbehövlig dusch satte jag och k oss vid hennes dator för att boka min hem biljett, det är med blandade känslor som jag åker hem. Men det är skönt att ha biljetten bokad nu iaf nu är det bara en tid på ambassaden som ska bokas också, alla papper här i us är klara nuu också, ringde in till cc här i USA igår och allt är klart. Nu kan jag njuta fullt ut av sommaren inget som ligger mig i ryggen. På kvällen körde jag och Cecilia hem till Sara för film och mys. Sara testade sushi för första gången, men det gick inte hem hos henne så jag får väl ha sushin för mig själv. Vi såg Red riding Hood, en film jag velat se ett tag, den var bra, 3 av 5 <3 får den av mig. 


Xoxo Sofia

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards