Alla inlägg den 6 juli 2011

Av Karlsson - 6 juli 2011 06:54

Ja jag har ju en liten nyhet som jag måste berätta. Jag har ju bestämt mig för att förlänga mitt år här borta. Jag ska vara kvar i samma familj som jag är nu i ytterligare 6 månader. 


Hur kommer nu detta sig då?

Jo jag tänkte ju faktiskt på det innan jag kom hit, då jag tänkt om det är en bra familj så vill jag vara ett helt år med dem. Men jag bestämde mig ändå för att jag skulle åka hem och börja plugga och träffa alla där hemma som jag saknar så himla mycket. Men för någon vecka sedan var jag på middag med Nina(och hennes andra tyska vänner) och Emma på CF. Då kom förlängningen upp igen, hon har velat hela tiden att jag ska förlänga för hon gör ju det. Så då började det snurra i mitt huvud igen. Ska jag, ska jag inte. Fördelar nackdelar med båda sakerna, åka hem vs stanna. Stanna vann denna kampen och det känns rätt samtidigt som det är lite jobbigt ibland. Men jag känner jag lever verkligen ett drömliv här borta. Det är inte lätt alla dagar, men ett jobb är inte mer än ett jobb och barn är barn. Jag pratade med K och frågade om hon fortfarande ville att jag skulle stanna och jag har nog inte sett hennes ögon glänsa så mycket som de gjorde då, hela hon sken upp och det var så roligt att se och bara det gjorde det mycket lättare att bestämma  mig för att stanna. 


Jag har ju dock bokat både Hawaii och Miami men det var inga problem alls för henne utan jag kan åka till båda ställena även om jag egentligen inte har min resmånad då. Jag hade sedan ett annat krav och det var att jag måste få åka hem några veckor för att klara att stanna här längre och det var inga problem med det heller, så jag kommer hem i tre veckor i september. Vi har inte bokat min biljett än, men vi måste göra det snart och jag kommer åka hem runt den 30 aug och sedan åka tillbaka runt den 20 sep. Under de tre veckorna ska jag försöka träffa så många som möjligt och så mycket som möjligt. Jag måste åka en sväng till Stockholm för att skaffa nytt visum. Så ni som vill träffa mig håll er på hemmaplan så ni inte missar mig ;)


Jag får nog göra upp ett schema på vilka dagar jag ska träffa olika människor, jag vill ju träffa så himla många. Det är tur att jag har tre veckor, de kommer dock gå fort misstänker jag. Men när jag sedan kommer tillbaka hit så har jag mindre än 5 månader kvar att jobba i staterna. Månaderna kommer gå fort, okt halloween, november thanks giving, december jul och sedan är det bara 1½ månad kvar.


Idag är det 6 veckor tills jag åker till Hawaii, det ska bli så roligt :) Om 11 dagar har jag varit i USA i 11 månader, det är ju inte klokt, vart tog året vägen? Tur att jag ska stanna längre, finns så mycket mer jag vill se, Las Vegas, Grand canyon, San diego osv. 


Sitter nu och tittar på Allsång på skansen samtidigt som jag skriver detta. Jag hoppas verkligen att Måns ska hålla i det nästa år också för då ska jag vara där!


Jag hoppas ni inte blir allt för ledsna över att jag inte kommer hem för gott i aug. Jag ska erkänna att det var inte lätt att berätta för mina kära där hemma att jag skulle stanna längre, det gjorde ont i hjärtat, ngr tog det hårdare än andra. Men jag hoppas ni kan glädja er lite med mig iaf. NI ska veta att ni är välkomna att hälsa på mig här, då kommer ni förstå varför jag tycker så bra om detta stället!


xoxo Sofia


Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards