Alla inlägg den 8 juli 2011

Av Karlsson - 8 juli 2011 01:37

Idag tog jag G, J och hans playdate till stranden, Stinson Beach. Vi hade trevligt sällskap av både Vilde och Drew och Sara och hennes barn. Vi hade en mycket härlig dag. Tiden går så snabbt när man åker iväg så, vädret såg inte så lovande ut i början men det blev snabbt fint väder och det var lagom varmt, lite sådär farligt lagom så man lätt bränner sig. Barnen badade lite och även jag och Sara, var ju tvungna att hålla koll på pojkarna, de vill gärna utmana vågorna lite. Men det är härligt att stå i vattnet och se hur roande vågorna är för alla åldrar verkligen.

Efter lunchen byggde jag lite sandslott med flickorna. Timmarna bara flög iväg, men innan vi styrde bilarna hem igen så tog vi en lite glass paus. 


Det var så himla skönt att komma iväg från huset idag, nyttigt för oss alla. Det är lite jobbigt här hemma i trädgården nu när de bygger lite överallt, barnen kan inte riktigt springa runt som de brukar när det inte är någon här. Vi har en otroligt fin och stor trädgård det är bara så synd att vi inte kan använda den fullt ut just nu. Men i höst ska byggandet vara klart och det ska bli så skönt.  


När vi kom hem stod det en polisbil utanför med blå/röd ljusena på, den var dock tom och innehållet fick vi se när vi kom innanför gaten. Larmet hade gått av igen. Samma dörr som förut, bakdörren, den som barnen springer in och ut ur när de ska till lekplatsen och studsmattan. Polisen och jag gick igenom huset och inget fattades så det var väl vinden som öppnat dörren igen. Det är dock lite läskigt när man ser att polisen är där när man kommer hem. Men herr polis är trevlig som tur är. 


Ikväll blir det bio med Vilde, så börjar bli dags att ta en liten dusch kanske. Imorgon är det redan fredag, det är otroligt vad veckorna rusar förbi. Om 8 veckor är jag hemma, hemma i Sverige. :)


xoxo Sofia

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards