Alla inlägg under februari 2011

Av Karlsson - 10 februari 2011 03:30

Även om jag tycker att tiden går så himla långsamt ibland så springer den ändå iväg på något sätt. Det känns som det var måndag morgon för en liten stund sedan men det är nästan 3 dagar sedan. 


Jag jobbar just nu, men är trött så ska nog sova när jag skrivit färdigt. Var på banken idag igen, nu gick det bra att stänga kontot så nu det fixat. Jag och R svängde förbi chokladaffären på vägen hem, jag köpte choklad till familjen, jag pekade själv ut den choklad jag ville ha. Sa även hejdå till Tim(skaparen av chokladen), känns konstigt att jag antagligen aldrig mer kommer att träffa honom, men det var roligt att lära känna honom. Så nu kan jag stryka två saker till på min todo- lista. 


2 dagar, arbetsdagar kvar. Det känns väldigt konstigt. Jag har nog inte riktigt förstått att jag verkligen ska lämna familjen för alltid. Det är ju inte som att lämna familjen hemma i Sverige som jag kommer hem till igen, denna familjen kommer jag kanske aldrig mer träffa och det känns jobbigt.


xoxo sofia

Av Karlsson - 10 februari 2011 02:55

   I söndags när vi körde till AC hade jag premiär för solglasögonen i år :)


   Jag och Ninni träffade Karina för en fika på starbucks. Sista gången jag såg henne på mycket länge, men förhoppningsvis så ses vi till sommaren när hon ska åka till SF, Hoppas hoppas. :)


   Sedan blev det dags att även säga hejdå till Emma. Men henne kommer jag bombis att se igen när vi alla är hemma i Sverige igen.


  Kommer sakna er mina flickor så mycket, men vi ses i Götet när vi alla är hemma!



xoxo Sofia


P.s Vet inte om jag sagt att jag köpte ett par jeans när vi var i AC, kan ni gissar var jag köpte dem? Japp, ni gissade rätt, Tommy Hilfiger. Det är nog en av mina favorit affärer här. Jag gav bort mina andra jeans till barnens kusin för några veckor sedan men kom på att det kunde ju vara bra att ha ett par jeans iaf när vi ska iväg och åka skidor, kan ju vara lite svalt. Jag blev kär i jeansen direkt, jag provade bara ett par och de passade som en smäck! D.s 

Av Karlsson - 9 februari 2011 15:52

Denna låten spelas om och om igen i min dator. Jag tänker på en speciell person när jag hör denna låten. Det är en otroligt fin låt. Jag tänker på dig hela tiden min underbara vän. Du är en otroligt stark flicka min stjärna! Vad du än bestämmer dig för så kommer det bli bra och det bara du som kan fatta beslutet, bara du. 


Av Karlsson - 8 februari 2011 20:04

Idag skulle jag vilja gratulera min kära farbror/gudfar Martin och min moster Lena!

Jag hoppas att ni båda har en super bra dag, tänker på er båda.


Idag fanns det ett brev till mig i brevlådan, så otroligt glad jag blev. Ett härligt brev från moster Lena och Gösta :) Tusen tack! Det gjorde verkligen min dag! 



/Sofia


P.s Gick till banken idag för att avsluta mitt konto, på vägen dit kom jag på att jag inte hade med mig mitt kort, men tänkte att det nog gick ändå, hon på banken sa att det var okej men ville ha ett ID och självklart hade jag glömt det också, men hade som tur var mitt social securitynumber så det skulle gå bra ändå. Men när hon hittat mig så frågar hon om jag använt mitt kort i helgen och det gjorde jag ju i söndags när jag tankade upp bilen till BA och de pengarna hade inte dragits än, så jag fick lämna banken utan att avsluta kontot, får ta mig dit imorgon igen. D.s

Av Karlsson - 8 februari 2011 16:36

Har precis ätit en super god frukost, Wasa knäckebröd med banan och kanel på. Har inte ätit det på jätte länge, det fick mig nästan att känna att jag var hemma för en stund i alla fall om jag slöt mina ögon lite lätt. 


Farmor, ja vi äter mycket :P (inte konstigt att jag blivit lite rund) haha. Men det blir ju oftast så på helgerna man ses över en fika, lunch eller middag. Ja jag har också den magkänslan lite, tror att detta kommer att bli kanon bra. Jag har nu 4 arbetsdagar kvar här. Jag ska ta vara på tiden, en del som ska göras och jag ska snart gå till banken och avsluta kontot. Jag har börjat att packa, det gjorde jag för flera veckor sedan så har levt i min resväska ett tag nu. Men den är inte klar, måste tvätta lite osv. IKEAs köttbullar är långt ifrån så goda som Farfars, men när jag inte kan äta hans så får jag nöja mig med IKEA. Jag ser framemot att få komma hem till er, massa kramar, fläskpannkaka och köttbullar. Jag provade att ringa er idag, men ni är ju säkert hos miniKarlssons kom jag på.


Nej, nu är det snart dags att klä mig för en promenad till banken och shoprite, hyrde Step up 3 igår. Mycket bra film, tänk om man kunde dansa som dem, hade ju inte varit fel. 


xoxo 

Sofia


Av Karlsson - 7 februari 2011 20:26

Ja jag tänkte det är kanske bäst om jag gör en todo lista så jag inte glömmer något som jag måste göra innan jag åker. 


<3 Ringa flygbolaget, fråga om golfbagen  Ringde idag och de sa att den räknas in i de två resväskor jag får åka med, tur att jag bara har en resväska.

<3 Avsluta mitt bankkonto Äntligen är det också fixat, nu är det cash som gäller

<3 Köpa choklad till familjen i SF Var och köpte choklad hos Tim

<3 Köpa något till barnen i SF Kommer antagligen inte köpa något, de får nöja sig med chokladen.

<3 Städa rummet

<3 Tvätta kläder

<3 Tvätta mitt örngott

<3 Packa väskan

<3 Lämna lite grejer till J&F Behövde visst inte lämna grejorna där längre, saker som den gamla au pairen lämnat som hon ska ta med hem i maj när hon kommer.

<3 Köpa tidningar Blev cosmopolitan och Star, usch vad tidningar är tunga.

<3 Ställa om datorn i rummet till engelska Har ändrat allt på datorn som innehöll något svenskt, även tagit bort gamla filer som den gamla au pairen lagt dit.

<3 Skriva ut biljetten. 


Kan hända att det är något mer jag måste göra, men får fylla på listan då. 


/Sofia

Av Karlsson - 7 februari 2011 15:11

Svar på kommentar:


Mats:

Det händer mycket i denna månaden.
Skall du vara i SF i 6 månader?

Kram

Svar: Ja visst är det mycket som händer inte bara här gissar jag, vad händer hos dig? Ja det är väl tänkt att jag ska vara där ett halvår, mitt år tar ju slut i Augusti, men man kan aldrig veta vad som händer, trivs jag jätte bra i familjen och de trivs med mig så kan det hända att jag kanske förlänger ett halvår, så jag får ett år med familjen, men då vill jag åka hem över julen, men som sagt som jag känner nu så vill jag åka hem till hösten. Hem till nära och kära och till skolan.


Idag är det 5 dagar kvar tills jag flyttar till San francisco. Jag blir varje morgon påmind av mitt mellan värdbarn hur många dagar det är. 

/Sofia

Av Karlsson - 7 februari 2011 03:29

I fredags var det surprise avskedsfest för Rita. En mycket roligt kväll, många härliga skratt. (hoppas på att hitta en bild från kvällen snart) Hemresan var speciell, gpsen bestämde sig för att inte fungera så när vi skulle köra från Rita till Ninni fick vi köra på magkänsla, vi hade ingen aning om vägen men vi lyckades ändå hitta rätt tillslut, sedan var den nya utmaningen att hitta hem, först till Sicklerville för att lämna Unni, Alina och Thozi. Sedan var det dags för mig och Ninni att hitta hem till mig, det gick rätt bra faktiskt, jag har ju kört där förut, så det gick rätt bra. Vi stannade på Wawa och köpte lite fredags gott på vägen. 



  Ben and Jerrys, Fish food! 



   Mums!


   Vi hade tur och gpsen fungerade igen igår när vi körde till philly


  Philly


  

   IKEA! :D


     Så skönt


   Världens sötaste Ninni!


   Så himla gott med svenska köttbullar, lingon, brunsås, potatismos och Lingondricka! :D


   Wilma fick en kompis, skönt för henne att slippa vara själv när vi åkte iväg igen på kvällen.


Klockan halv åtta bestämde vi oss för att vi var tvugna att göra något så vi körde iväg och åt..


  

mat på en china restaurang.

'

   Och gick på bio, "The Dilemma". Helt okej bra, inte det bästa vi sett men helt okej, Ninni drack cola och jag ngn ice slash.


   Puss min söta Ninni!



Lite bilder från idag kommer imorgon. Har varit en tuff men ändå bra helg. 


/Sofia

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards