Alla inlägg den 16 februari 2011

Av Karlsson - 16 februari 2011 04:45

Jag är så himla trött, det är ju inte klokt. Har varit det sedan i eftermiddags. Var pigg imorse när jag vaknade, vaknade innan klockan ringde. Jobbade en timme, åt frukost med barnen och såg till så de klädde sig och sedan körde vi till skolan. Kailey åkte med till skolan, men hon gick sedan på ett möte så jag körde själv tillbaka, första gången jag kör själv här. Det gick bra. :)


Jag tog en lång promenad först ner till skolan och tillbaka, trodde att det skulle ta längre tid att gå den rundan men tydligen inte så gick inom huset för kissepaus och sedan gick jag en runda till sjön, idag hittade jag spåret som går runt sjön. Så himla fint verkligen. Jag körde sedan själv och hämtade G på skolan. Det var inga promlem alls. Alla människor här är verkligen super trevliga. Jag och G lekte när vi kom hem och åt sedan lunch, hon ville ha "grilled cheese", jag hade aldrig gjort det förut men sett att kailey gjorde det en gång när jag passerade, så jag chansade lite. Blev inte jätte bra, men bättre lycka nästa gång.


Vi körde sedan för att hämta J på skolan, denna gången var även Kailey med. Vi körde direkt för att hämta Z sedan. Han går på en annan skola i en annan by. Samma by som Elin bor i. Eftermiddag/kväll så har vi lekt och åt middag för en stund sedan. Jag har precis ställt min nya väckarklocka, Kailey hade varit och köpt en till mig idag. :)


Vi var även i en affär så jag kunde köpa compeed, passade på att köpa både bodylotion och c-vitaminer också, de har bra "apotek" här. 


Nu ska jag se något program och sedan ha skype-date med Andrea.


xoxo Sofia


   Elin och jag på CF igår :)

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards