Alla inlägg den 27 februari 2011

Av Karlsson - 27 februari 2011 08:11

Det var en lång och speciell åktur hem till Ross. Ja jag kallar redan detta för mitt hem och det känns skönt. Jag har saknat mitt rum och min säng så mycket. Det har varit en lång och intensiv vecka, men också bra så klart.


Idag hade jag G medan Al och J åkte skidor. Jag och G klädde oss för lek ute, tog med hennes skridsko ut och hoppades på att skridsko rinken skulle vara öppen idag. När vi kom dit så var det en gubbe som höll på att ta bort all snö, ja där var nog närmare 2feet snö. Men när han var klar så var där fortfarande mycket snö, men G var inte blyg så hon gick fram till fönstret där de som hyr ut skridsko sitter, de öppnar fönstret och hon avviker så jag fick sköta snacket, jag frågade om de skulle skotta mer på isbanan för det gick ju inte att åka där och då sa han att de kunde skotta för oss men att det nog skulle ta en timme. Så vi fick vänta, lekte massor i snöhögarna så länge och tittade även på dem när de skyfflade bort snön.


I slutet på väntan dansade vi lite, jag satte igång lite musik på telfonen så kunde vi dansa och då kommer en dam fram(jobbade på anläggning) och säger "är du hennes mamma?" och jag svarar "Nej, jag är hennes au pair" hon "Ja jag tänkte väl det, för jag såg att du lekte med henne i snön och blev då lite fundersam" Hon menade alltså att mammor inte brukar leka med sina barn i snön, vilket är helt fel och det sa jag till henne. K och Al var ute och lekte med alla barnen igår, så den där damen har nog fått allt om bakfoten.


Sitter nu i min säng, ska bli så skönt att sova i den inatt. Jag har lyckats göra något med datorn så nu fungerar inte Google crome. Blir galen på mig själv, nu önskar jag verkligen att jag var lite mer data teknisk, ngn datanörd som kan hjälpa mig? Internet Explorer är så långsam.... Hjälp!


xoxo Sofia

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards