Alla inlägg den 17 februari 2011

Av Karlsson - 17 februari 2011 22:25

Många undrar varför BH-storlekarna består av bokstäverna A, B, C, D, DD, E, F, G och H. Då ska jag berätta det: {A} Almost Boobs...{B} Barely there...{C} Can't Complain!...{D} Dang!!!...{DD}Double dang!!!...{E} Enormous!!!...{F} Fake...{G. Get a Reduction...{H} Huge. Help me, I've .....fallen and I can't.....get up !!!


Såg denna på Facebook, så snodde den. Tyckte den var lite rolig :)


Jag har haft en toppen förmiddag. J hade en redovisning i skolan så Al och Kailey skulle titta på den så jag joinade dem. Det var mycket intressant, alla barnen hade läst olika böcker som handlade om olika kända personer. J hade läst om någon Indian. Jag var sedan på Northgate mall med Elin. Lite shoppping, ett par mysbyxor, träningströja, strumpor och en långärmad t-shirt. (kommer bild lite senare)


Nu är det snart dags att börja jobba igen. Fick precis min telefon också, så ni som vill ha mitt nummer, lägg en kommentar så skickar jag det. :)


xoxo sofia

Av Karlsson - 17 februari 2011 06:35

Dagen har bara susat förbi. Det har varit full aktivitet hela dagen. Inte en tråkig stund. Buzy day!


Jobbade morgon, började 7.30 Vi åt frukost körde barnen till skolan, hämtade posten på posten(i ross har de inga brevlådor vid huset), var på en liten uppvisning på skolan, det var Gs klass som hade en liten pjäs. Den handlade om de tre små grisarna som bygger var sitt hus, en av träpinnar, den andra av ngt annat och den tredje av tegel. De var super söta. Jag och Kailey körde sedan till en bank och fixade ett konto till mig. Jag glömde mina pengar men lite tur var det, för får inte kortet först på tisdag och behöver ju ha lite pengar på vår resa som nästan är färdig planerad tror jag. 


När vi kom hem igen så tänkte jag ta en power walk men så började det hagla och sedan kände jag mig lite stressad så gjorde lite styrkeövningar i rummet och tog en lång dusch. Jag gjorde lunch till G, P&J sandwich(peanutbutter and jelly). Jag hämtade henne och en kompis på skolan, de åt lunchen i parken innan vi gick till deras balett, efter baletten plockade vi upp J på skolan och körde sedan hem. J hade piano lektion, läraren väntade på trappan när vi kom hem. G och hennes kompis lekte själva en stund och jag läste en kokbok, så mkt gott. Kailey kom sedan hem med Z och det var hans tur att ha piano lektion. Jag lekte med alla barnen, efter ha pausat lite tog jag med mig J ut för att spela lite basket, blev förvånad över mig själv, träningen i skolan måste satt sina spår. :)


Ikväll skötte jag nattningen av G, badade henne, läste för henne och stoppade henne i säng. Det gick mycket bra måste jag säga, jag somnade nästan i hennes säng.


Nu är det snart dags för att sova, ska nog ringa min kära bror först, han fyller ju 13 idag :)


xoxo Sofia 

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards