Alla inlägg under februari 2011

Av Karlsson - 21 februari 2011 05:58

Halvligger nu i en otroligt skön soffa som befinner sig i Kaileys väns hus. De har precis läst färdigt en bok för barnen( även jag var med och lyssnade). Det är verkligen något som jag ska ta med mig till när jag får mina barn i framtiden, läsa en bok för dem innan de ska sova. Gårdagen var awsome med Andrea, vi gjorde stan. Space needle, såg det första Starbucks, var på en stor "marknad", var på h&m(jag köpte inget, lite stolt) och sedan yrade vi rundor för att hitta Cheesecake factory, vi hittade tillslut efter att ha frågat två cyklande poliser. Efter en god middag(sallad för min del) med god utsikt tog vi bussen tillbaka där vi parkerade bilen. Vi stannade och köpte lite glass och hyrde två filmer på vägen hem till Andrea. Vi såg en och en halv, Red och the social network. I förmiddags såg vi färdigt filmen, tog en power walk, åt resterna från igår, duschade, körde till Bellvue square, åkte till As au pair möte som var bowling och så avslutade vi med middag. Nu börjar mina ögon bli trötta så snart ska även jag krypa till kojs. Imorgon är en ny dag med nya händelser. Xoxo Sofia

Av Karlsson - 19 februari 2011 18:21

Efter en bra flygtur så ska vi snart landa i Seattle. En flygtur ut över det vanliga. Jag lever verkligen ett toppen liv. Det kan verkligen inte bli bättre, finns inget att klaga på. Om någon timme ska jag äntligen få träffa Andrea:) jag hoppas att ni alla har det bra. Tänker lite extra på min familj idag som har kalas för min bror. Jag saknar verkligen släktkslas. xoxo Sofia

Av Karlsson - 19 februari 2011 04:33

   Mums, så himla gott med färska hallon, hade det till frukosten idag. Ikväll har jag även gått och mumsat på hallon, blåbär och mango. 


   min shopping här i CA, marinblåa mysbxor, vit/marinblå randig långärmad tröja, vitt linne, 2 par svarta leggings, fjärilslinne, svart kofta och jag har även köpt en rosa tränings munkjacka(är i tvätten).


  

Tog en underbar löp/power walk upp till sjön och runt, power walkade till och från sjön och sprang runt. Kailey sa att det var 4miles runt sjön, men tyckte att det gick lite snabbt att springa runt så undrar om det inte är 3 bara. 


   

Det var lite kämpigt i de branta uppförsbackarna så hade velat ha min bricanyl kände jag, men hade inte med mig den så fick lugna ner tempot istället och då gick det bra. 


    

Detta är lite av vår tomt, tog dessa genom fönstret, det regnade så mycket. 


(bilderna är tagna med telefonen)


Dags att börjar med packningen ordentligt nu kanske. Dock har jag tvätt i tvättmaskinen. Så blir ingen tidig sänggång idag. Det är inte så lätt att packa för så många dagar. 4 dagar i Seattle och 5 dagar i Tahoe. Varma kläder men även badkläder och träningskläder. De har lovat fint väder i Seattle och snö i Tahoe.


xoxo Sofia

Av Karlsson - 18 februari 2011 18:35

Ja då var det bara en arbetsdag kvar innan det var helg igen. Dessa dagarna har gått så fort. Idag fick jag sovmorgon så börjar inte först vid 2 då jag ska köra och hämta Z själv för första gången. Jag tror inte att det ska vara några problem att hitta.


Igår bestämdes något helt underbart, jag ska sova hos Andrea(min syssling som är au pair i Seattle sedan nov 2009) från lördag till söndag. Har saknat den flickan en hel del och äntligen efter 1år 3månader ska jag få träffa henne igen. Vi flyger till Seattle imorgonbitti och stannar tills tisdag morgon. Vi ska bo hos en kompis till Kailey, när vi landat i CA på tisdag styr vi bilen direkt till Tahoe för skidåkning, pulkaåkning osv :)


Jag lever i en dröm, jag hoppas att jag aldrig behöver vakna upp.

Dags för en promenad i bergen.


xoxo Sofia


  

<3

Av Karlsson - 18 februari 2011 06:54

   Mums fillibabba! 

Av Karlsson - 18 februari 2011 04:34

Ja då var det dags för mitt första inlägg från telefonen. Eftermiddagen och kvällen har varit bra. Vi plockade upp G och J på skolan och körde sedan och hämtade Z på hans skola. J hade sedan karate så vi körde dit tillsammans. Nu tror jag att jag hittar dit också. Vi hade sedan midday på en sushi restaurant som låg bredvid karate stället. Jag åt California rolls, advokado, räkor och gurka tror jag det var. Gott var det i alla fall. :) Sängen caller tidigt ikväll. xoxo Sofia <3

Av Karlsson - 17 februari 2011 22:25

Många undrar varför BH-storlekarna består av bokstäverna A, B, C, D, DD, E, F, G och H. Då ska jag berätta det: {A} Almost Boobs...{B} Barely there...{C} Can't Complain!...{D} Dang!!!...{DD}Double dang!!!...{E} Enormous!!!...{F} Fake...{G. Get a Reduction...{H} Huge. Help me, I've .....fallen and I can't.....get up !!!


Såg denna på Facebook, så snodde den. Tyckte den var lite rolig :)


Jag har haft en toppen förmiddag. J hade en redovisning i skolan så Al och Kailey skulle titta på den så jag joinade dem. Det var mycket intressant, alla barnen hade läst olika böcker som handlade om olika kända personer. J hade läst om någon Indian. Jag var sedan på Northgate mall med Elin. Lite shoppping, ett par mysbyxor, träningströja, strumpor och en långärmad t-shirt. (kommer bild lite senare)


Nu är det snart dags att börja jobba igen. Fick precis min telefon också, så ni som vill ha mitt nummer, lägg en kommentar så skickar jag det. :)


xoxo sofia

Av Karlsson - 17 februari 2011 06:35

Dagen har bara susat förbi. Det har varit full aktivitet hela dagen. Inte en tråkig stund. Buzy day!


Jobbade morgon, började 7.30 Vi åt frukost körde barnen till skolan, hämtade posten på posten(i ross har de inga brevlådor vid huset), var på en liten uppvisning på skolan, det var Gs klass som hade en liten pjäs. Den handlade om de tre små grisarna som bygger var sitt hus, en av träpinnar, den andra av ngt annat och den tredje av tegel. De var super söta. Jag och Kailey körde sedan till en bank och fixade ett konto till mig. Jag glömde mina pengar men lite tur var det, för får inte kortet först på tisdag och behöver ju ha lite pengar på vår resa som nästan är färdig planerad tror jag. 


När vi kom hem igen så tänkte jag ta en power walk men så började det hagla och sedan kände jag mig lite stressad så gjorde lite styrkeövningar i rummet och tog en lång dusch. Jag gjorde lunch till G, P&J sandwich(peanutbutter and jelly). Jag hämtade henne och en kompis på skolan, de åt lunchen i parken innan vi gick till deras balett, efter baletten plockade vi upp J på skolan och körde sedan hem. J hade piano lektion, läraren väntade på trappan när vi kom hem. G och hennes kompis lekte själva en stund och jag läste en kokbok, så mkt gott. Kailey kom sedan hem med Z och det var hans tur att ha piano lektion. Jag lekte med alla barnen, efter ha pausat lite tog jag med mig J ut för att spela lite basket, blev förvånad över mig själv, träningen i skolan måste satt sina spår. :)


Ikväll skötte jag nattningen av G, badade henne, läste för henne och stoppade henne i säng. Det gick mycket bra måste jag säga, jag somnade nästan i hennes säng.


Nu är det snart dags för att sova, ska nog ringa min kära bror först, han fyller ju 13 idag :)


xoxo Sofia 

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards