Alla inlägg den 24 juni 2011

Av Karlsson - 24 juni 2011 07:58

Det gör jätte ont i knäet. Ja för er som inte har fb så kan jag meddela att jag tog en hike upp på ett berg i förmiddags, jag har inte gått den rundan innan. En bra runda, det var väldigt mycketuppför i början vilket verkligen kändes i benen efter att jag sprungit i trapporna igår och tog en powerwalk i backar igår kväll. Men när jag tillslut nådde toppen så var det en mycket fin utsikt, hade dock inte med mig kameran så blev inga bilder, får bli nästa gång. Vägen ner var full av småsten så det var halt, jag halkade till flera gånger men lyckades att hålla mig på benen men när jag nästan var nere så hann huvudet inte med och jag föll mot marken. Knäet är ganska ordentligt skrapat, ser riktigt äckligt ut får jag nog säga. Men det är tvättat och nu har jag antibiotika på så det ska nog bli fint om några dagar. :)


Annars har min dag varit bra. Hade en mycket bra skypedate med Ida i förmiddags, 1 timme bara springer iväg alltså, jag tror att vi får skypa lite oftare. Någon annan som jag behöver skypa med snart är min kära syster och mormor och morfar. I eftermiddags tog jag det mest lugnt innan jag skulle börja jobba, kände mig konstig i huvudet vet inte om det var från fallet, men började jobba vid fyra iaf och jobbade till halv tio ikväll. K och A hade dejtkväll, jag tyckte dock att de kom hem tidigt. Hon skyllde på att de börjar bli gamla :P Haha. 


Imorgon ska bli en rolig dag, det är Js sista dag på hans soccer camp och de ska spela match mot de vuxna så K tyckte att jag kunde vara med istället för henne och det är jag gärna. När jag slutar kommer Emma och hämtar mig och då styr vi bilen mot Santa cruz och midsommar firande. 


Nu kallar sängen, jag har inte ens packat för helgen så blir att gå upp lite tidigare. Men jag har vaknar relativt tidigt de senaste dagarna, vaknar innan klockan och det har varit så skönt, jag är inte alls så trött på eftermiddagarna som jag varit förut heller så det är så otroligt skönt. Vet inte vad det beror på dock jag har inte ändrat på något. 


xoxo Sofia

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards