Alla inlägg den 17 juni 2011

Av Karlsson - 17 juni 2011 17:31

det luktar rostatbröd från köket. Hade det varit igår morse så hade jag älskat lukten men idag skulle jag kunna göra vad som helst för att slippa känna lukten av mat.

Jag skulle aldrig skrivit att jag var glad över att jag bara hade kli i halsen och öronen för nu är jäklar i det det andra här. "flu", vem fan kom på det? 


Så jäkla tråkigt, idag är det ju fredag och allt. 

När jag kom ner i köket och skulle meddela K om att jag var sjuk så var hon inte där utan hennes vännina och då visar det sig att K och Z också är sjuka. Jäkla sjuka som går runt, tar musten ur en också..


Dags att lägga mig ner på kudden igen som jag har placerat utanför badrummet. 


Hoppas ni där ute håller er friska.


xoxo Sofia

Av Karlsson - 17 juni 2011 08:28

Jag lever jag lovar, jag är bara så dålig på att uppdatera just nu. Jag skulle kunna skriva så mycket men det är inget intressant att läsa ändå.


Hur har då min vecka varit?

Jo veckan än så länge har varit bra men omtumlande. Jag har sprungit en del uppe runt phoenix lake och träffat Vilde en hel del och idag blev det bio med Emma, Hangover 2, många skratt rakt ut och mycket F¨ck, jag tror inte att de kunde få in fler f¨ck i filmen iaf. Jag har jobbat långa dagar(9-11timmar) men det har inte varit jobbigt alls, utan dagarna har ändå gått fort så det är skönt.


Idag var det min äldsta pojkes födelesdag. Vi hade en mycket god middag för honom och han fick en hel del fina presenter. Vi har gäster som bor i gästhuset, en familj som tidigare bodde här i Ross. 


Nu har alla tre barnen sommarlov. Så nästa vecka ska vi åka till stranden har K lovat, det ser jag verkligen framemot. Vi kan ju inte ligga nere vid vår pool på dagarna för där bygger de om poolhuset. Men jag hoppas på fint väder på söndag för då ska jag ligga där hela dagen. 


Usch vad det kliar i min hals och öron, jag tror jag blir galen, vet inte om det är ngn allergi eller om det är förkylning. Jag är glad att det bara är det så jag inte får ngn kräksjuka.


Sov gott US god morgon Sweden!


xoxo Sofia 

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards