Alla inlägg den 20 juni 2011

Av Karlsson - 20 juni 2011 07:23

Ja då var även denna helgen över. Helgerna bara springer iväg, fast jag får nog säga att veckorna har gått rätt snabbt de också den senaste tiden och jag hoppas på att veckorna fortsätter att gå fort. Imorgon om 8 veckor så gör jag min sista arbetsdag här i staterna. Det kommer vara en helt underbar dag samtidigt lite jobbig. Men jag kommer att åka hem med huvudet högt och huvudet fullt med mycket kunskap och många nya minnen och erfarenheter. Det låter nästan som jag ska lämna snart, men jag kan lova att den sista tiden kommer gå otroligt fort. Snart är jag hemma, hemma i lilla Osby. Nog tjatat om det :P


Vad har då helgen bjudit på? 

Jo jag tog tillslut tag i mig själv och klädde mig i bikini igår och la mig nere vid poolen, efter ett tag fick jag sällskap av K och barnen. Bus i poolen och lite solning. Jobbade på kvällen, inte speciellt ansträngande får jag väl erkänna, värmde middag till barnen, såg till så de var redo för sängen, jag plockade undan efter middagen medan de tittade på film och sedan var det läggdags. 


Denna sköna söndag har inte innehållt så myclet heller. Skulle tagit en cyckeltur till safeway men hittade inte låset så fick ta bilen istället. Emma kom sedan hit en sväng och vi låg nere vi poolen och svettades lite, eller jag var helt okej för jag höll mig i skuggan, så skönt. :) När Emma åkt hem kom G ner och höll mig sällskap, fast hon tjatade mest på mig att vi skulle bada, jag var inte jätte sugen men blev några turer ner i poolen iaf, får ju passa på på helgerna när där inte är några som jobbar där. Men jag försökte förklara att söndagar är min lazy day, men hon tyckte inte att det var så roligt och det förstår jag, hade nog inte jag heller tyckt om jag var 5 år. Men efter en hel del lek i poolen och lite spel i skuggan så kände jag mig färdig vid poolen så vi traskade upp till poolen. Måste bara säga att G är världens sötaste när hon smörjer in sig, hon tar allt för mycket så hela hon är vit och så säger hon, "I dont want to be burned". Även jag är flitig på att smörja mig, 30, låter mycker kanske men jag vill inte bränna mig och jag tror att jag får färg ändå.

Ikväll tog jag mig en liten kvällspromenad, mötte Emma och vi satt ner för middag och frozen yoghurt och tog även en liten sväng i San anselmo. 

Nu ligger jag hemma i min säng, det är jätte varmt på mitt rum fortfarande, svettas ihjäl snart, de måste fixa acn snart. Har sett några One tree hill avsnitt men nu slö tittar jag på Cars med jag skriver. Men nu är det dags för lite sömn tror jag. Dags för jobb imorgon.


Hoppas ni där ute haft en toppen helg!


xoxo Sofia


Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards