Alla inlägg den 23 juni 2011

Av Karlsson - 23 juni 2011 18:38

Hej där! Jag glömde ju berätta att jag klippte av mitt hår igår. Det var väldigt sorgligt men mycket nödvännligt. Frisörskan suckade ju till och med när hon började kamma i det och frågade vad jag ville göra. Jag sa ta så lite som möjligt men så mycket du behöver och då säger hon är du säker på att jag får ta så mycket som behövs? " I need to take at least 4 inches" hon såg på mig hur jag suckade och sa att vi kunde ta häften idag och resten en annan dag men jag sa ta allt nu. Så fem minuter senare var mitt hår 6 inches kortare. Jag saknar mitt långa hår men det växer ju ut som tur är. Men jag är ändå nöjd och priset kan jag ju inte heller klaga på 20 dollar! :) Xoxo Sofia

Av Karlsson - 23 juni 2011 07:55

  Fin utsikt på vägen dit.


    Vi såg inte någon haj som tur var ;)  Det hade tydligen varit en haj där i söndags.


  Jag tog mig en liten promenix längs med vattnet så härligt. Sanden och vattnet är inte lika fint som hemma i Sverige men naturen runt är så härlig, bergen och klipporna.


            Människorna som bor i dessa husen bor verkligen på stranden. 


   

   På kvällen åkte jag, Emma och Sara till target. Jag och Emma var i panikbehov av solhattar. Det är så svårt, jag passar inte alls i det, men jag behöver verkligen en nu, jag är inte riktigt nöjd med min, men den får duga, måste ha en till helgen när vi ska till Santa Cruz, spara på mitt kära ansikte. Vi provade även dessa söta byxdresserna. Jag gillade den skarpt, men köpte den inte. Lite sugen på att ha den som PJ men jag använder ju inte det, men den var så himla mjuk och skön. Jag köpte inte den.



Ja just det, jag har nog inte berättat för er att jag och Emma ska på en liten mini vacation till helgen. Vi ska göra en roadtrip till Santa Cruz. Det ska bli så himla skönt att komma iväg lite och det ska bli roligt att se lite mer här. 


Jag börjar verkligen bli stressad, det är så mycket mer jag vill se, men hur ska jag hinna med allt? 


Dags för lite skönhetssömn.


xoxo Sofia

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards