Alla inlägg den 13 juni 2011

Av Karlsson - 13 juni 2011 19:45

Då var första sommarlovs arbetsdagen slut. Dagen har gått grymt fort faktiskt. Började 8 och jobbade till 5.30 men jag fick en timme ledigt mitt på dagen så jag kunde ut och springa :D Det är härligt med en förstående chef, undrar om man kan få den lyxen i framtiden också. När man är brandman får man iaf träna på arbetstid, jag kanske ska satsa på det i alla fall. 

Vad har vi då gjort idag, hmm, jag har städat barnens rum, tvättat massor med tvätt, vikt och lagt in i deras garedrober, ritat, pärlat, spelat spel och tillslut kunde vi äntligen bada i poolen. De håller på att bygga ut poolhuset så vi kan inte bada när de är där och jobbar vilket är synd för de är ju där hela dagarna typ. Jag och barnen badade sedan medan K och A tittade på, citerat från k "I love that I have a so good au pair that I only can sit here and do nothing". 


Helgen har varit bra, spenderat den med flickorna. Hade au pair möte igår också. Pool safety och bbq. Trevligt men skönt när vi fick åka hem igen. Spenderade sedan kvällen med Vilde, välbehövlig pratstund och en härlig promenad i en mycket brant uppförsbacke.


Mitt mellan barn är sjuk, "the flu" (spyr), lillan känner sig lite krasslig också så får väl se om hon blir sjuk också och K sa till mig att jag inte ska bli förvånad om jag också får det. Influensan går runt i hela Ross, så är inte så förvånad att den nått hit nu. Men jag hoppas på att jag kan hålla mig frisk, har käkat mycket c-vitamin det senaste så håller tummarna. 


För er som inte tittade in igår så firade jag i alla fall 300 dagar i Usa igår och 4 månader här i Cali. Tiden går så fort. Om 9 veckor åker jag till Hawaii! Galet.


Ja nu är allt bokat både till Hawaii och till Miami. Hawaii 16-22 aug och sedan kommer jag tillbaka hit två dagar(K ville att jag skulle komma tillbaka lite) innan det bär vidare till Miami på kvällen den 24 aug. Hemdatumet/hemflyget är det ända som inte är klart än, det är inte jag som bestämmer det utan det gör CC(Cultural Care). 


Min kära vän Ida befinner sig i samma land som mig, men ändå så långt borta(NY), vill ju träffa dig men vi får väl vänta tills jag kommer hem. 


Xoxo Sofia

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards