Alla inlägg under mars 2011

Av Karlsson - 9 mars 2011 05:09

Har precis ätit en helt underbar middag. Grandma D har lagat den, "hunter stew" (lite köttgryteaktigt.) Mums fillibabba! Det är så underbart att inte behöva sakna riktig mat. :)


Sitter nu och tittar på lite olika collage classer som jag kan ta. Finns hur mycket som helst och det kommer bli super svårt att välja. Men jag måste välja. Jag har hittat tre stycken som jag fastnat extra mycket för, Piano, spanska och Zumba. Det känns lite mycket att ha alla tre, så vi får se om CC är snälla mot mig och tillåter mig att ta två av dem bara. Jag behöver 24 timmar, Spanskan och Zumban eller Pianot är 23,13 timmar och tar jag alla tre så är det nästan 33 timmar. Känns även lite mycket att ta alla tre för då är det klasser, tisdag, onsdag och trsdag kväll och jag kommer då att själv få betala en del. Familjerna är skyldiga att betala 500 för studier och kostar det mer så får man själv stå för det, nästan alla au pairer måste själv betala en del för sina studier, USA är ju inte så kända för att de har billiga klasser precis.  


Lunchade med Elin och hennes familj idag, otroligt mysigt och trevligt:) 


xoxo Sofia

Av Karlsson - 8 mars 2011 04:37

   Bubbelpoolen   varm simbassäng      Gabby          Skridsko   fina svenska flaggan


xoxo Sofia

Av Karlsson - 7 mars 2011 05:12

Fy så trött jag varit hela helgen. Tycker ändå att jag fått en hel del sömn. Så nu tio över åtta sitter jag färdig i sängen för att sova. 


Har idag varit och försökt hitta stövlar, men inget resultat denna gången heller. Hur svårt kan det vara att hitta ett par helsvarta stövlar? Skickade lite sms med Sara och 10min senare träffades vi på Northgate för lite lunch och sedan bio. Beastly, den var bra. Men jag börjar tycka det flesta filmer har samma handling tillslut.


 Filmen får ändå 4 av 5 <3.



xoxo Sofia

Av Karlsson - 6 mars 2011 06:12

   Har idag varit inne i SF och träffat min nästkusin Roy, har inte träffat på jag vet inte hur många år, 8? Det första jag hörde, "oj du har blivit stor". Haha. Ja jag har nog ändrats lite på dessa åren.   Vi var på Fishermans Warf. Ett coolt ställe, många små affärer bland annat denna godis affären.

Mums


   

Små gulliga coca cola flaskor i metall. Har inte druckit cola på jätte jätte länge, så det var faktiskt gott idag, lagom mycket. 

 

Alcatraz i bakgrunden


   Sjölejon   Goldengate i bakgrunden   Sjölejon   Nästkusinerna


    Hippie


   Jag tog färjan över till SF, så himla trött så jag slumrade till både på vägen till SF och nu på vägen hem. Sov dock inte så länge på tillbaka vägen eftersom det var några väldigt högljudda damer på båten också.


Dagen bara sprang iväg. Fanns mycket vi skulle se men hann inte med så mycket men det vi såg var bra och dagen var otroligt bra. Bra väder och trevligt sällskap. Det är dock synd att du åker redan nästa helg. 


xoxo Sofia

AJ!

Av Karlsson - 5 mars 2011 17:23

Ja det är verkligen ngt som jag redan sagt hundra gånger idag typ och klockan är inte ens halv nio på¨morgonen.- Men hela min kropp värker verkligen efter gårdagens dubbelpass. Först bodypump och sedan zumba direkt efter. Det kändes bra då, bodypumpen var otroligt jobbig men skön och zumban var rolig och svår. 


Skulle gått på ett step idag på morgonen, men ja det var lite jobbigt att stiga upp och det passade inte riktigt med färjan som jag ska ta till SF efter. Så tänkte att jag tar och kör ett eget pass med löpning och lite styrka. 


Nej, dags att ta tag i dagen, hade varit skönt att ha en långdag i sängen men det finns det inte tid till nu, kanske imorgon :)


Hoppas ni alla där ute har en toppen helg. 


xoxo Sofia

:/

Av Karlsson - 4 mars 2011 05:51

Det blev tyvärr ingen golf på collage. När vi kom dit idag så var inte coach Peter där, schemat som låg på hemsidan var förra årets så det var snopet. Vi pratade med en dam bakom en disk och hon sa att det var försent att hoppa in i kursen och att de inte hade golf under sommaren. Så jag får tänka om när den nya katalogen kommer i April. Börjar ju känna mig lite stressad, tur att jag bara har 2 credits kvar iaf (motsvarar ungefär 24 timmar)


Dagen i sig har varit både upp och ner. Jobbade imorse och det gick bra, körde Z till skolan som ligger i Terra Linda, ca 20min från Ross. Duschade, åkte till skolan, vidare till gymmet, hem duschade och sedan hämtade jag G på skolan. Hon lekte lite där innan vi körde hem, pärlade, hoppade på studsmattan, lekte med dockhuset, lagade mat, åt middag, nattat barnen och nu sitter jag här. Barnen(de två yngsta) är i full gång och testar mig. Det tar på krafterna kan jag säga. De är inte elaka, men de försöker ju se vad jag går för. Barn är allt roliga och intressanta.


På lördag ska jag åka in till San Francisco för första gången. Ska träffa min nästkusin som jag inte träffat på hur många år som helst verkligen, det ska bli super roligt att träffa honom. 


Imorgon kommer barnens mormor hit och hon stannar ungefär en månad tror jag det, lite längre tror jag. Hon kommer att bo i gästhuset, det ska bli roligt att träffa henne också. Familjen är ju från Canada från början så mormorn bor där.


Nu kom K och A hem så nu ska jag krypa till kojs.


xoxo Sofia

Av Karlsson - 3 mars 2011 05:43

Dagen har sprungit iväg som vanligt. Jobbade imorse mellan 6.45 och 9(själv, K simmade). K körde sedan barnen till skolan och jag gjorde mig i ordning för att köra till banken, sätta in mina pengar och sedan vidare till Northgate mall. Försökte hitta ett par gummistövlar, men det var inte alls lätt. Det regnar rätt mycket just nu så tycker att det kan vara bra att ha, men jag vill inte att de ska vara för dyra men heller inte så fula. Men det blev inga idag iaf, jag ska försöka hitta till Target en dag, kanske fredag förmiddag. Jag mötte sedan Elin och hennes familj(svenska). Vi tittade lite i affärer och tog sedan en kaffe(te för min del) och pratade. Mycket trevliga. Jag sa att de var välkomna hit till mig en dag. Kan inte bjuda på kaffe för vet inte hur kaffekokaren funkar men Te kan jag alltid bjuda på och det var godkännt, Puuh! 


Jag har i eftermiddag jobbar från 12.30 till 6.30 typ. Det är lite svårt med tiderna tycker jag. I alla fall på kvällarna när vi båda är hemma. Jag plockade upp G vid 12.30, körde hem hämtade hennes balett kläder och körde sedan till Eddies och köpte lunch och gick sedan till baletten. Pratade med en av mammorna medan flickorna dansade. En rolig kvinna med en otroligt söt bebis(8månader). G följde sedan med en kompis hem och jag promenerade till skolan för att plocka upp J, körde direkt hem och han hade piano lektion. Jag körde sedan och plockade upp G och sedan blev det lite lek innan det var middag. Fisk och potatis, det var gott tyckte jag. K sa att hon hade "overcooked" fisken, men jag tyckte att den var saftig och go, inte alls torr som hon sa. NI LÄSTE INTE FEL, JAG SKREV ATT FISKEN VAR GOD. 


Har ikväll bara tagit det lugnt, skulle åkt till gymmet men eftersom vi inte åt först halv sju så kände jag att det blev lite sent så får ta igen det imorgon. Har pratat med en vän istället. Tydligen så finns det golfkurser på Collaget som ligger här i Ross. Så vi ska åka dit imorgon och prata med coachen. Kursen började i jan och sista sena anmälningen var den 25 feb, så chansen är väl kanske inte jätte stor att jag kan få hoppa in nu, men jag kan ju alltid åka dit och kolla. Jag hoppas verkligen på att det går, hade varit kanon kul. Det är dock bara 1 credit men det är två gånger i veckan, mon och ons mellan 9.40-11.00am Så det är bra tid. Får se vad jag ska hitta på med min sista credit, jag är lite sugen på Tennis eller något sådant.

http://mycomssb.marin.edu:9010/PROD/bwckschd.p_disp_listcrse?term_in=201110&subj_in=PE&crse_in=&crn_in=


Nu är det dags att sova. Dags för mina kära föräldrar att köra till jobbet snart. 


xoxo Sofia

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards