Alla inlägg den 15 mars 2011

Av Karlsson - 15 mars 2011 05:02

Ja det är min känsla som jag har hela tiden just nu. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till ibland. Framåt eftermiddagen blir jag super trött och skulle kunna somna ståendes alltså. Det är jobbigt, käkar vitaminer för att jag inte ska vara trött och äter bra tycker jag. Är det någon som har något förslag på vad jag kan göra? Jag sover tillräckligt tycker jag, har inte sovit så mycket på länge som jag gör nu heller, men sover inte överdrivet mycket heller, så tror inte att jag sover för mycket som någon föreslog. Skulle nog behöva något i kaffe stil kanske, men usch, det går ju inte att dricka...


Jag har inte varit så flitig på bloggen det senaste heller. Det finns en liten orsak till det. I fredags eftermiddags hände något som har påverkat det. Jag börjar med att säga att jag mår bra och känner inte av det tror jag. Jag var med i en lite krock, mellan mig och en annan bil. Jag var på väg till Terra Linda för att först hämta Elin och hennes familj och sedan köra och hämta Z på skolan. Jag fick låna Kaileys bil(mini van) eftersom det går inte fler personer i den än i min bil. Jag hade precis svängt upp på en gata och kommer till en korsning där bilarna från vä och hö har STOP skylt, så jag körde på, inte alls fort eftersom det är lagligt att köra 25 men jag hade kanske kommit upp i 20 bara och det var väl tur det, hade kunnat gå värre annars kan jag tänka mig. Bilen från vä gasar iaf på och kör rakt in i mig, träffar mig fram på bilen, däcket och framåt. Jag gick ut och tittade på bilen, den såg inte jätte farlig ut tyckte jag.. Lite skrapad och framdelen hade lossnat lite  men jag tänkte att jag kunde köra vidare med den. Jag ringde och ringde till K men hon svarade aldrig. Jag pratade med killen som kört på mig, han stannade som tur var, jag sa att jag inte visste vad vi skulle göra eftersom jag inte fick tag på henne. Men jag gav honom mitt nummer och bad han ringa mig och sedan fick han även Ks nummer och jag tog även reg numret. Jag satte mig sedan i bilen för att köra och då ringer äntligen K tillbaka så jag springer ut och stoppar killen. Jag berättar för henne vad som hänt och hon pratade även med killen sedan. Han sa hela tiden att han var villig att betala för skadan på bilen.Så jag lämnade platsen och hämtade upp Elin med familj och sedan Z. När vi kommer hem pratar jag med K igen och hon är lugn så det var skönt. Jag var dock fortfarande skakis. Hon körde för att lämna in bilen på fixning och det visar sig då att det är fel på hela styrsystemet, jag hade sagt till henne att jag tyckte att ratten kändes konstigt men hon sa då att det var en mini van och att de är så, men som sagt det visade sig att det var fel på allt och att de var tvugna att beställa hem alla saker innan de kan laga den. Så vi väntar fortfarande på bilen och hoppas på att den ska vara färdig på torsdag. Jag är glad att jag inte ska betala för lagningen av bilen och att det inte var mitt fel. För då hade det inte blivit någon Miami resa för mig och heller inte någon Hawaii. Men allra gladast är jag att ingen skadades illa, både han och jag kunde ju själva köra därifrån. 


Helgen annars har varit bra. I fredags kväll var jag ute och åt med Elin och hennes familj, mycket trevlig familj. Jag körde sedan dem till hotellet och det var lite konstigt att säga hejdå till dem, jag vet ju inte när jag ser dem igen liksom. Men nu har jag verkligen en anledning till att åka till Stockholm igen och det ser jag verkligen framemot. 


I lördags jobbade jag i stort sett hela dagen. Började vid åtta, hade lite ledigt på förmiddagen då jag skypde med mampa, f&f och m&m. Jobbade sedan till lite över fem, tog en snabbdusch och körde till Northgate för att möta upp Elin och filippa. Vi åt middag och tog en kaffe innan jag och E körde hem till mig för sleepover. 


I söndags slappade vi hela dagen, vi levde en timme före i tiden hela dagen, eller fram till fem då jag frågade K vad klockan var och klockan var bara fyra. Jag och E gjorde svenska pannkakor till lunch, bakade kladdkaka, tittade Solsidan, mös, lagade mat till hela min familj och sedan körde jag henne hem. Gud vilken toppen söndag. ser framemot fler sådana. Saknar lite att ha någon bredvid mig när jag somnar och vaknar.. haha


Vanlig jobbdag idag. Var på gymmet och sprang 5miles(8km)(45min) det kändes bra fram tills det stod 4.99miles Fy bubblan vad jag mådde illa sedan, så blev ingen styrka idag. 


Dags att sova. Sov gott, eller godmorgon!


xoxo Sofia

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards