Alla inlägg den 4 mars 2011

:/

Av Karlsson - 4 mars 2011 05:51

Det blev tyvärr ingen golf på collage. När vi kom dit idag så var inte coach Peter där, schemat som låg på hemsidan var förra årets så det var snopet. Vi pratade med en dam bakom en disk och hon sa att det var försent att hoppa in i kursen och att de inte hade golf under sommaren. Så jag får tänka om när den nya katalogen kommer i April. Börjar ju känna mig lite stressad, tur att jag bara har 2 credits kvar iaf (motsvarar ungefär 24 timmar)


Dagen i sig har varit både upp och ner. Jobbade imorse och det gick bra, körde Z till skolan som ligger i Terra Linda, ca 20min från Ross. Duschade, åkte till skolan, vidare till gymmet, hem duschade och sedan hämtade jag G på skolan. Hon lekte lite där innan vi körde hem, pärlade, hoppade på studsmattan, lekte med dockhuset, lagade mat, åt middag, nattat barnen och nu sitter jag här. Barnen(de två yngsta) är i full gång och testar mig. Det tar på krafterna kan jag säga. De är inte elaka, men de försöker ju se vad jag går för. Barn är allt roliga och intressanta.


På lördag ska jag åka in till San Francisco för första gången. Ska träffa min nästkusin som jag inte träffat på hur många år som helst verkligen, det ska bli super roligt att träffa honom. 


Imorgon kommer barnens mormor hit och hon stannar ungefär en månad tror jag det, lite längre tror jag. Hon kommer att bo i gästhuset, det ska bli roligt att träffa henne också. Familjen är ju från Canada från början så mormorn bor där.


Nu kom K och A hem så nu ska jag krypa till kojs.


xoxo Sofia

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards