Alla inlägg den 21 mars 2011

Av Karlsson - 21 mars 2011 05:26

Snart dags att sussa, bara skriva några rader om helgen först tänkte jag.


Igår lördag, tog sovmorgon, sprang på löpbandet i garaget och sedan kom söta Elin och hämta mig för en tur till Northgate. Vi lunchade och tittade på flygbiljetter till Miami. Gick in i mallet, lite shopping, bikini och två träningströjor för min del. Skulle behöva ett par träningsbyxor med men hittade inga, fanns typ bara i storlek xs eller L, för mig som är lite mitt emellan då? Vi körde sedan hem till Elin för att hämta hennes dator och lite saker för sleepover. När vi kom till mitt rum öpnnades datorerna direkt och nu är resan till Miami bokad, både flyget och hostlet. Wiiiiiieee! 


Dagen har varit lugn, hade inte någon bil idag heller så lite låst här hemma. Men det var helt okej ändå, har skrivit ett mejl till ngn person, vet inte vart jag ska skicka det än, men först ska Emil få läsa det och godkänna. Tog sedan en lång skön promenad, utforskade lite nya gator och gå gatan i San anselmo, mycket mysig gata med många små butiker, dock var allt typ stängt idag när jag var där(söndag kl 5pm). På vägen tillbaka passerade jag två fina pojkar som satt på en bänk, när jag passerade visslade de fint efter mig, feg som jag var fortsatte jag bara att gå utan att vända mig om, men de gjorde så det drogs i mina smileband. :)


Har ikväll försökt anmäla mig till några collage classer men det har inte gått så bra, men tur var lite det för har nu ändrat vad jag ska ta. Ska ta boxning istället, det ger många timmar och är inte så dyrt. Känner att jag inte vill lägga ut så mycket pengar på det. Spanskan kan jag ta upp själv om jag vill det.


Sov gott och God morgon!


xoxo Sofia

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards