Alla inlägg den 18 april 2011

Av Karlsson - 18 april 2011 22:57

Har idag fortsatt kampen med att slå eller åtminstone klara lika mycket som K i trappan. Idag tog jag med mig Vilde. Vi cycklade dit, bra uppvärmning, cirka 5km dit sedan tog vi oss upp 6 1/2 gång. Det är 140 trappsteg enkel väg. Målet är att klara minst 10 gånger upp och ner utan att bli allt för skakig i benen. Ni ska veta att det känns i benen. Men så himla bra träning, cycklingen är också himla skön speciellt nu när jag inte kan springa. Kommer dock bli konstigt och komma hem och buckla på en tantcyckel när jag cycklat på en mountainbike i snart ett år.Jag glömde nog att säga att i lördags hade jag varit i USA i 8 månader. Mycket har hunnits med och mer ska hinnas med innan jag är färdig här. Miami nästa vecka sedan LA när familjen kommer och så hoppas jag på Las Vegas och grandcanyon i sommar och tillslut Hawaii när året är slut. :)Det går bra nu, livet leker! Xoxo Sofia

Av Karlsson - 18 april 2011 02:37

Hejsan svejsan!


Jag har haft en toppen bra helg verkligen. Livet är på topp här i CA. I fredags gjorde jag en storstädning av rummet. Dammsög, dammtorkade, städade inne i badrummet och jag avslutade med att pynta mina väggar. Nu är det så mycket mer hemtrevligt. 

Igår lördag vaknade jag ganska tidigt, men bestämde mig för att ta lite kort på rummet så jag kunde visa er.(fått förfrågan på det förut) Jag cyklade sedan hem till Vilde, vi promenerade sedan från där, vi gick till en trappa där hon sprungit med sin personliga tränare, hon bad mig att testa och jag tänkte att det inte kunde vara så svårt så jag antog utmaningen, när jag nästan var uppe kunde jag knappt röra benen, fy fabian säger jag bara. När jag nu precis pratade med K om det så sa hon att hon brukar springa upp och ner ungefär 10ggr där. Så nu vet jag verkligen vad jag ska göra.. Jag ska också klara det innan jag åker hem. Goood luck till mig!

På eftermiddagen kom Elin hit, vi hade bbq med familjen och lite senare kom även Vilde hit för bad och mys.


Idag hade vi au pair möte i förmiddags, vi gömde 500 små plastägg som värdbarnen sedan fick leta upp. Min familj var inte med, vilket jag tyckte var lite synd, men det var roligt att se alla andra barn iaf :D Jag och Elin åt sedan svenska pannkakor till lunch innan vi åkte vidare till Tibaron med Emma, Filippa och May(eller vad hon hette, en au pair från Argentina). Tibaron är verkligen super mysigt, känns lite som utomlands.


Nu sitter jag och funderar på om jag ska klä mig för att gå till trappan och påbörja min träning. Det är väl lika bra. Hoppas ni där hemma och var ni än befinner er har haft en toppen helg!


xoxo Sofia


P.s har sådan träningsvärk i vaderna, antar att det är trappan. D.s

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards