Alla inlägg den 6 april 2011

Av Karlsson - 6 april 2011 02:46

Har precis sett veckans avsnitt av "Kniven mot strupen". Såg några stycken som kommenterat det på bloggen så blev lite nyfiken. Det var ju nämligen så att de var i min lilla by hemma i Sverige, Osby. Osbys pup, "The golden horn" behövde verkligen hjälp. Efter att ha sett programmet blir jag faktiskt lite nyfiken på att komma hem och få testa deras mat, så det gäller att de har kvar kvaliten när jag kommer hem.


Livet här i staterna flyter på. Jag jobbar som vanligt typ, det ända undantaget är att jag jobbar ihop med grandma och Elein istället för Kailey. Jag tycker att dessa två första dagarna har fungerat mycket bra, vi är ett bra team med bra kommunikation. Kommunikation är a och o i detta arbetet. Det är inte alltid lätt att bo tillsammans med chefen om man inte kan kommunicera med varandra. Jag tycker att vår kommunication i detta huset är bra och jag var även nöjd med den i min gamla familj. Även om det kan kännas jobbigt att fråga en massa så är det nödvänligt. Att vara ärlig och säga vad man tycker är också viktigt här, men det är väl likadant i alla arbeten men detta är ändå lite speciellt. Även om man har sina arbetstider så är man ändå kvar på jobbet när man slutar. 


Jag ångrar inte en sekund att jag åkte hit, men samtidigt tycker jag att det ska bli mycket skönt att komma hem till Osby. Jag har bestämt mig helt för att inte förlänga nu och det har inte med familjen att göra utan att jag tror att jag kommer känna mig färdig med detta arbetet när mitt år är slut. Studier är en annan anledning, även om de inte springer iväg så känner jag ändå att jag måste börja snart. Har inte bestämt vad än, men har sökt både Rättssociologi och Mat vid träning, två distansutbildningar, helt baserade över datorn.


Fick idag mitt nya J1 papper så nu kan jag skriva upp när det ges tillfälle, lite körigt denna veckan men nästa kanske. 


Snart dags för tredje boxningsklassen. Tänkte åka ner lite tidigare och springa innan.


xoxo Sofia

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards