Alla inlägg den 11 april 2011

Av Karlsson - 11 april 2011 06:30

Som ni såg så gästbloggade Emma hos mig igår. Min helg har varit på topp verkligen kunde inte bli mycket bättre, eller kanske lite.


Jag tror jag kör en liten snabb resume. 

Fredag: Jobbade som vanligt på dagen(tog J och G till skolan, hämtade dem, G hade playdate och det slutade även med att J hade det, så det var en rätt lugnt för mig, passade på att renbädda deras sängar). Slutade runt fem då jag satte mig på cyklen för att cykla ner till collaget för lite tennis med Emma och Vilde. Lite senare blev det middag, wii dance och mario car hos Emma. Mycket trevligt och många härliga skratt.


Lördag: Började jobba vid halv tio då grandma, Elein och G åkte till blomsterhandlen för att köpa planter, frö och lökar så de kunde plantera med barnen. Z och J stannade hemma hos mig. De var dock ute mesta tiden så jag satt vid datorn lite. Skönt när man kan jobba i sin PJ till elva. Pojkarna kom sedan hem och jag bestämde mig för att klä mig och gå ut och spela basket med dem, men just då kom de andra hem och det var dags för dem att plantera. Jag klädde på mig i lugn och ro. Elin kom sedan och vi gjorde lunch till G, övertalade henne till att gå på ett kalas som hon var bjuden på, hon hade fått för sig att hon inte ville gå längre men efter mycket bus och lek så satt vi tillslut i bilen på väg dit. Vi lämnade henne där efter att ha suttit med en timme, körde hem åt lunch och körde tbx, på vägen hem stannade vi på safeway för att handla åt grandma. G var inte så sugen på det heller men lite muta så gick det också, måste ju säga, jag och Elin har ALDRIG tråkigt när vi är på Safeway. Väl hemma lekte jag, Elin och G typ American Idol, när det var dags för mig att sluta vid fem så blev inte G så glad hon ville såklart leka mer.

Vilde kom sedan hit och vi körde till Safeway för att inhandla så vi kunde laga mat, det blev fajitas. Efter maten styrde vi vidare till Emma för Film, wii dance och mario car.

Måste säga att det har varit en väldigt känsloladdad dag. Har störtbölat två gånger idag, först när jag pratade med en vän från sverige(när jag jobbade, J tittade lite konstigt på mig när han kom in) och sedan när vi kollade på film. 

Jag och Elin hade sleepover här, vi började titta på en film, E gav upp först men jag tänkte att jag skulle se hela, den var jätte dålig, men Zac Efron var ju med i den och han är ju så snygg ;) Men jag stängde av innan den var slut, helt konstig film...


Idag/Söndag: Vaknade tidigt, så gick ner och pratade lite ner i köket medan E sov, jag bytte sedan om och gick ut i garaget och sprang(2.6miles typ 4km). Emma kom sedan och hämtade oss för en utflykt till Golden Gate Bridge. Det var väldigt blåsigt, men nu kan vi bocka av det på listan på saker som måste göras innan vi åker hem. Dock måste jag springa över den en dag också. Vi tog många bilder och ni ska få se några av dem, men inte idag, är för trött för det nu. Var helt slut när vi kom tillbaka hit, tog en liten nap. 


Nu är K och A hemma igen förresten. På tisdag åker dock K, J och G till Tahoe, så då kommer jag att vara ansvarig för Z. 


Dags att läsa lite innan jag ska sova. Måste läsa ut min bok innan Miami så jag kan ta med mig en annan dit. Bara två veckor kvar, galet vad tiden går fort :)


   Emma, Tasha, Sofia, Elin och Vilde


xoxo Sofia

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards