Alla inlägg under februari 2012

Av Karlsson - 2 februari 2012 23:15

Ja oj, det gick från super bra, härligt skratt och lek och bak med G till en mycket ledsen, orolig och tårfylld Sofia. När jag tvättade händerna efter att ha knådat chokladbollsdegen så upptäckte jag att jag inte hade min ring på fingret. Jag tar aldrig av mig den i vanliga fall, det är min favorit ring och den hlr hemma på mitt vänstra lång finger. Ringen har jag fått av min älskade farmor och farfar när jag konfirmerade mig, i ringen står det mitt, min farmors namn och datumet jag fick den. Den är värd en del pengar antar jag men den är värd ännu mer i mina ögon, ett minne ja mycket. När K kom hem och såg mig alldeles för skräckt frågade hon hur det stod till och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna, vi letade som bara den över allt och hon gick igenom vart jag varit idag och ringde runt dit jag varit, men ingen hade sett den. Jag kunde inte riktigt komma ihåg när jag hade sett den på mig senast heller. 

Men när jag kom upp på rummet och såg kameran så kom jag genast ihåg att jag tog av mig ringen igår när vi skulle skjuta och la då ringen i kameraväskan, men till min besvikelse så fanns inte ringen där, men letade snabbt fram numret till skjutrangen men de hade inte sett eller fått in något. Inget heller i bilen. Ja den kunde ju vara i princip varsom. När jag berättade för K att jag ringt dit frågade hon om jag lämnat hennes nummer om den skulle komma fram efter jag åkt, men det tänkte jag inte på, men hon tyckte att jag skulle åka dit och leta och lämna en beskrivning på ringen och lämna hennes nummer om den hittades. 

När jag slutat hämtade jag upp min kära Johanna, som redan fått stå ut med mina sms, men hon ställde snällt upp på att följa med och leta efter ringen. När vi kommer dit, säger killen bakom disken(samma kille som igår) att det är fullt på alla banorna men jag säger då snällt att vi inte är där för att skjuta idag utan att vi letar efter min ring. Han ler lite och går bort mot kassan och tar från något runt glansigt och mina ögon sprutar tårar igen. Jag ville egentligen bara springa och krama om den killen och tacka honom för att han hittat ringen, han fick istället höra att han totalt gjort min dag. Han hade sett ringen av misstag på golvet och trott att det var en bit av ett skott och skulle till och slänga den när han såg att den glittrade till och tänkte att den är det någon som saknar. 

Så det blev ett mycket lyckligt slut på den historien och det är jag så himla glad för, från att vara värsta dagen i mitt liv till att vara en riktigt bra dag trots allt. 


Något negativt är dock att jag inte kommer att kunna få tillbaka mina pengar från gymmet antagligen, eftersom jag tydligen inte får dem först den 25 feb och då befinner jag mig inte här och när jag berättar det så snällt för gubben i luren så säger han bara att jag får prata med min bank att de kanske kan skicka en check, men hallå, hur då? till Sverige eller? Jag måste ju stänga mitt konto innan jag åker hem... Men ska till banken imorgon och höra vad de säger.... Men jag säger hellre en ring på fingret än 32dollar i fickan.


Nu, är det dags för mig att sova, måste få lite fler timmar inatt än förra natten. Har gjort så mycket jag kan på scrapbooken ikväll, väntar på bilderna som nu befinner sig hos Lina, hon hjälper mig att fixa dem lite. Så ska dit imorgon och titta på det och förhoppningsvis kan jag klippa och klistra med det imorgon eftermiddag med Johanna. Ska bara jobba morgon imorgon enligt schemat och det behöver jag verkligen. Har som sagt en del att göra och vill så gärna hinna med att följa med Lina till gymmet också imorgon så jag kan bli sore igen. ;)


Sov gott på er och god morgon Sverige! 


Xoxo Sofia

Av Karlsson - 1 februari 2012 21:20

Vilken härlig och jobbig cykeltur vi gjorde idag. Klättringen dit var så svår under en period och jag var inte så smart och hade med mig lite medicin(bricanyl), så fick bli en liten brake och hämta andan. Men resten gick bra och nedförsbackarna är så roliga. Det tog oss lite mer än en timme att ta oss dit, stannade för lite kaffe och frukt innan det var på cyklarna igen, vi trodde att hemfärden skulle ta längre tid eftersom klättringen hem var längre men inte så brant, men vi hade fel, det gick lättare hemåt så det var skönt. :)

Nu har jag precis ätit resterna från min wrap från igår och jag har tänkt att gå ut och unna mig lite bubbelbad innan det är dags att dusha och börja jobba igen. :)


Ikväll blir det nog skjutning. 


Xoxo sofia

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards