Alla inlägg den 5 februari 2012

Av Karlsson - 5 februari 2012 21:30

Ja då är det snart dags för mig att sova min sista natt i denna sängen, i detta huset, i denna byn, i denna staten i detta landet. Ja ni förstår. Det känns väldigt konstigt måste jag säga. 


Tog sovmorgon idag, vaknade först vid halv åtta men eftersom K sagt att jag behöver sova mycket nu så vände jag på mig och somnade om 3 timmar till. Fixade det sista med scrapbooken till typ tre med en paus i mitten för lite lunch och så skypade jag med mampa och f&f, så hade jag varit lite mer effektiv så hade det gått lite fortare kanske, men behöver snacka lite med.


Var och tittade Super bowl hos Johanna, fel lag vann enligt oss, men någon där ute som blev glad iaf. Jag var dock väldigt trött de sista minutrarna av matchen konstigt nog efter min 12h sömn. När jag kom hem socialiserade jag mig med familjen lite, Gabby satt och gjorde en plange när jag kom hem och på den står det Gabby G....(efternamn) och mitt namn och så har hon målat en massa och så ska det sättas upp en bild på henne och mig som vi tog ikväll. Hon ska sätta upp den på sitt rum så hon inte glömmer mig säger hon. Gullungen alltså!! 

Jag fick ett mycket fint halsband som påminner om detta stället. Det är en berlock med ett av bergen här  på och en sol.(svårt att förklara ni får se när ni kommer hem). Scrapbooken var mycket uppskattad av alla. Så det var roligt. Boken befinner sig nu i Gs rum, hon ville bestämt att den skulle vara där. 


Nu är det dags för mig att läsa ut boken så den kan lämnas tillbaka imorgon. Galet att om 22 timmar så sitter jag på flyget hem......


 

   


xoxo Sofia

Presentation


Hej!
Jag är en 21 årig tjej som lever livet, dagarna spenderas med arbete, träning, vänner och pojkvän.
Enjoy!

Sök i bloggen

Osby, Skåne, Sverige

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards